Grovplanering HT 2018

V.36 Vi kommer att börja med grupperna v. 36. Holken kommer att ha grupper på torsdagar och Göken på onsdagar.

Holken Personal: Madde & Eva
Fåglar: Enya, Frans, Siri, Adrian, Ebba, Edith, Ester, Astrid & Belle

Göken Personal: Susanne, Caroline & Elin
Larvisar: Viola, Thea, Nelson, Deven, Levi, Alicja
Spindlar: Milo, Casper, Ella, Liam, Axel, Wilma, Charlie, Svante, Hanna & Isidora
Grodor: Samuel, Anton, Alexander, Noah, Timo, Melih & Castor

6/9 Introduktion av vårt tema för de barn som är här enligt schema. Detta läsår kommer vi att ha temat SUPERHJÄLTAR.

V.38 Vi börjar med gympa i idrottshallen. Detta gäller Göken barnen. Fram till v.45 går vi till idrottshallen torsdagar kl. 9.30 efter v.45 gå vi till idrottshallen på måndagar (inga tider bestämt än). Medtag Skor, ombyte, vattenflaska och handduk till gympan.

25/9 Informationsmöte för nya föräldrar kl. 16.15 på Holken.

5/10 Förskolan är stängd för planering.

27/11 Drop in Julpyssel 13.00-17.00

13/12 Luciafirande på Magazinets förskola 17.00

20/12 Julfest alla barn är välkomna mellan 10.00-13.00

Födelsedagsfirande Detta läsåret kommer vi ändra på födelsedagsfirandet. Kalle Kalas har åkt på semester och tagit all glass med sig och där med vill vi att ingen glass medtages hemifrån. Vi kommer att fira barnen den dagen de fyller år eller näst kommande dag. Nu får barnen välja bland olika sorters frukt figurer som barnen får vara med att tillverka. Barnen får en krona de har målat att ha under dagen (om de vill) som de sen får ta med sig hem, födelsedagsbarnet får välja en pusselbit till vårt pussel som hänger på väggen och när alla har fyllt år får vi se vad det föreställer. Den som fyller år får även påverka vilken mat som ska serveras till lunch.

Småutflykter Vi kommer att göra småutflykter denna termin med barnen. Vi kommer delvis använda oss av vår cykel och cykla iväg på olika utflykter i närheten. Någon gång kanske matsäck ska medtagas men då går vi ut med informationen i god tid. Kolla även planeringskalendern som hänger i hallen om information.

Pluttra/Tyra Pluttra är vårt dokumentationsunderlag som vi använder oss av just nu men vi kommer använda pluttra fram till november då vi i januari byter till Tyra eller liknande dokumentationsunderlag.

Ändringar av barnens vistelsetider För att vår verksamhet ska fungera är det viktigt att ni som föräldrar meddelar ändringar av barnens vistelsetider minst 14 dagar innan och att ordinarie schema lämnas på dexter eller till Marie senast 14 dagar innan.

Utvecklingssamtal Utvecklingssamtal sker under hösten.